Nova Kuharica: Mrvu ovog, zeru onog

Mrvu ovog, zeru onog gurmanski je
Mrvu ovog, zeru onog gurmanski je spomenar – kuharica Sandre Rončević

Kuharica Mrvu ovog, zeru onog gurmanski je spomenar koji na 440 stranica donosi preko 115 slanih i slatkih recepata te više od 50 kratkih priča, odnosno osobnih crtica koje povezujem sa zalogajima i dragim ljudima. Ovo je i zbirka priča i knjiga recepata. Mrvu ovog, zeru onog. Ovo je kaleidoskop emocija,……

Niti knjiga niti kuharica – nego gastronomski spomenar

U najčudnijoj godini naših života napisala sam svoju knjigokuharicu. Nit’ knjigu, nit’ kuharicu, a sve. I zbirku priča i knjigu recepata.
U knjizi su i neki sasvim novi recepti, i stari recepti koje odavno volite, koje odavno zajednički volimo. I potpuno nove nikad ispričane priče, ali i one stare koje kao da su oduvijek čekale svoje papirnato izdanje.


Recepti su podijeljeni po nekim mojim tematskim cjelinama (još vam neću otkriti kojim, neka to bude iznenađenje) – nisu posloženi u klasične kategorije; predjelo, glavno jelo, desert – kombinacije prepuštam vama, da sami iz nje slažete svoja predjela, glavna jela i deserte, onako kako se vama slaže. Ima jako puno zalogaja za dijeljenje, puno brašnjenja (uključen je krušni dio, sourdough procesi, focaccie, priča o pizzi, pogačice, slani keksi), ima i koja ribica, par svjetskih klasika, ima i slastica, ma ima svega – i mesnih, i vegetarijanskih recepata, i onih prirodno veganskih. Baš svega!


Knjiga ima 440 stranica (tvrdi uvez) i sadrži preko 115 recepata. I brdo priča. Napisana je baš onako po mom. Kakvu me poznajete s bloga i društvenih mreža, takvu ćete me identičnu naći i u knjizi. Ostala sam dosljedna sebi. Predosljedna, khm.

Cijena knjige iznosi 275,00 kn (s PDV-om) a za sve narudžbe knjigokuharice do kraja prosinca 2021. DOSTAVA JE BESPLATNA jer… vrijeme je darivanja pa vas darujem besplatnom dostavom za Hrvatsku. Uz knjigokuharicu na poklon dobijete vrećicu najmirisnijeg za’atara. I dvije-tri moje švrljotine, ako ih poželite….

Kliknite i naručite

O Autoru

Sandra Rončević
Sandra Rončević

Foodblogger i globetrotter. Pisac i fotograf. Kuha odkad zna za sebe. Vodi blog https://oslanomislatkom.wordpress.com/

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

*